به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه علمیه خراسان، سهیلا پیروزفر، رئیس پردیس خواهران دانشگاه رضوی و رئیس حوزه امتحانی خواهران در مشهد با اشاره به ثبت نام ۱۶۶ نفر برای شرکت در آزمون وردی دانشگاه رضوی گفت: از این تعداد ۱۱۳ نفر در مقطع ارشد و ۵۳ نفر در مقطع دکتری ثبتنام کردند که در ارشد پذیرای دانشجویان در ۱۳ رشته و در مقطع دکتری با ۶ رشته پذیرای علاقهمندان خواهیم بود.
وی افزود: به شکل کلی بعد اعلام نتیجه اولیه سه برابر ظرفیت پذیرش برای مصاحبه شفاهی و علمی فراخوان داده میشود و سپس با تحقیقات به اعلام نتیجه نهایی پذیرش در مقطع دکتری و ارشد میرسیم.
پیروزفر گفت: همزمان با مشهد در ده نقطه از کشور آزمون با نظم ستودنی بدون هیچگونه مشکلی برگزار شد و داوطلبان به خوبی با یکدیگر به رقابت پرداختند.
وی ضمن آرزوی توفیق برای شرکتکنندگان در آزمون ورودی دانشگاه رضوی بیان داشت: برای سال جدید هم پذیرش محدود از طریق استعدادهای درخشان به صورت یک نفر برای هر رشته در دو مقطع ارشد و دکتری خواهیم داشت.
كد خبر:
53879
|
تاریخ درج خبر:
1403/04/03
|
کد خبرنگار:
185854
|
نام خبرنگار:
فهيمه قربانيان