باید برای چشم انداز حوزه علمیه به سیره علما توجه داشت

باید برای چشم انداز حوزه علمیه به سیره علما توجه داشت
مسئولان در برنامه‌ریزی خود، مشورت داشته و در زمینه سیره علما و بزرگان مطالعه کنند.

 به گزارش روابط عمومي حوزه علميه خراسان، آيت الله اشرفي شاهرودي در ديدار با جمعي از مسئولين مركز مديريت حوزه علميه خراسان و ارائه سند چشم انداز اين حوزه، با بيان اينكه بايد در تاريخ نسبت به تاثير علما توجه داشت، گفت: به طور مثال ببينيد كه در 100 سال گذشته چه اثر بليغي در مورد مرجعيت و بزرگان شيعه بوده است زيرا نفوذ علماي تشيع در هيچ مذهبي همانند ندارد.


وي افزود: آيت الله ميرزاي شيرازي يك فتوا داد و قليان ها شكسته شد و يا در زمان شيخ انصاري ببينيد كه علما چقدر در دلها نفوذ داشتند.


اين استاد درس خارج با اشاره به نفوذ امام خميني(ره) در دل جوانان و مردم، ابراز داشت: در طول تاريخ مي‌بينيم كه هر كجا كه يك مرجع بزرگ حركتي ايجاد مي‌كند، مردم نيز حضور داشته و حتي جان خود را در آن راه مي دهند.


وي اظهار داشت: به هر حال بايد براي چشم انداز حوزه علميه به اين نكته توجه داشت و براي طلاب علوم ديني سيره علما را بگوييم زيرا بهترين الگو براي ما منهج علماست.


آيت الله اشرفي شاهرودي با تأكيد بر اينكه بايد علم و اخلاق را مورد توجه قرار داد و قول و عمل‌مان مطابق باشد، گفت: مسئولان در برنامه ريزي خود، مشورت داشته و در زمينه سيره علما و بزرگان مطالعه كنند؛ البته مي بايست امتحانات دقيق برگزار شود تا بار علمي درست شود.


وي با اشاره به الزاماتي كه در سند چشم انداز ذكر شده است، خاطر نشان كرد: نظارت بر مبلغان و مسئله تبليغ، برنامه ريزي مي خواهد و آموزش دادن درست لازم دارد.


كد خبر: 12217  |  تاریخ درج خبر: 1394/04/20  |  کد خبرنگار: 0  |  نام خبرنگار:
ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید.
 
نام:
اطلاعات تماس: (تلفن همراه یا ایمیل)
متن:
کد امنیتی:     
العبد: خیلی عالی بود
footer slimi
بالا