همایش بزرگداشت آیت الله العظمي سید محمد هادی میلانی با سخنرانی آیت الله العظمی سبحانی از مراجع تقلید و آیت الله استادی از ساعت 9 الی 12 در مدرسه علمیه امام کاظم(ع) قم برگزار و از كتاب هايي با عنوان كلمات، اسناد، مكاتبات، مصاحبه ها و مقالات آيت الله العظمي ميلاني رونمايي خواهد شد.
همچنين در اين همايش، «پروژه شيعه» كه پس از چندين سال طراحي، توليد و ارزيابي خدمات خويش در رابطه با نشر معارف اهل بيت(ع) در فضاي مجازي در سطح بين المللي و به زبان هاي متعدد، آماده شده است، به منظور ارائه خدمات به دفاتر حضرات مراجع عظام تقليد، اساتيد و طلاب حوره علميه و نيز پژوهشگران و عموم مردم رونمايي رسمي و آغاز خدمات عمومي خواهد داشت.
گفتني است،در اين همايش تعدادي از علما و اساتيد حوزه علميه خراسان نيز حضور خواهند داشت.
سید محمدهادی حسینی میلانی(۱۳۱۳-۱۳۹۵ق)، از مراجع تقلید شیعه در قرن چهاردهم قمری، بیشتر عمر خود را در عراق گذارند و در آنجا از درس شیخ الشریعه اصفهانی، آقا ضیا عراقی و میرزا محمد حسین نائینی بهره برد. وی از سال ۱۳۳۲ش در مشهد ساکن شد. از میلانی آثاری از جمله محاضرات فی الفقه الامامیه و قادتنا کیف نعرفهم بر جای مانده است.
آیت الله میلانی در عرصههای سیاسی و اجتماعی نیز فعال بود. او از انقلاب اسلامی ایران، رهبری آن و نهضت مردم عراق حمایت میکرد. وی در تأسیس مدارس علمیه از جمله مدرسه حقانی نقش داشت. با حضوری وی در مشهد، حوزه علمیه این شهر رونق گرفت.
كد خبر:
15705
|
تاریخ درج خبر:
1395/10/05
|
کد خبرنگار:
0
|
نام خبرنگار: