نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی و امام جمعه مشهد در جمع نمازگزاران جمعه که در راهپیمایی باشکوه روز جهانی قدس شرکت کرده بودند و پس از آن برای برگزاری نماز جمعه در حرم مطهر امام رضا(ع) حاضر شده بودند، مسئله فلسطین را مسئله اساسی کشور و موضوع قدس را محور خط مشی سیاسی و مبنای سیاست خارجی و بین الملل ایران اعلام کرد.
آیت الله سیداحمد علم الهدی در خطبه های این هفته نماز جمعه مشهد ضمن قدردانی از حضور پرشکوه مردم در راهپیمایی روز قدس و سخنرانی فرمانده سپاه قدس، سردار قاآنی در مشهد گفت: از سردار قاآنی، فرمانده غیور سپاه قدس، قدردانی می کنم که دعوت را پذیرفت و به ایراد سخنرانی پرداخت. این فرمانده که در میدان نبرد و مبارزه با استکبار و صهیونیسم، قهرمانانه جایگزین سردار دل ها، شهید حاج قاسم سلیمانی، شده است به بیان جریان مظلومیت فلسطین و جنایات صهیونیست ها پرداخت و شنیدن این سخنان آرامش به دل می آورد.
خاکریز دشمن به عقب رانده شده است
وی افزود: حضور چنین قهرمانان غیور و فداکاری در فرماندهی جنگ مقابله با صهیونیسم و استکبار و حضور مردم در عرصه راهپیمایی روز قدس آرامش و لذت روحی دارد؛ زیرا شاهد هستیم روزی دشمن خاکریزش در دل کشور ما در مرزهای ما بود و امروز با غیرتمندی و دلاوری این سرداران رشید و با شهامت، جبهه دشمن به کنار دریای مدیترانه عقب زده شده و در آنجا دلاوران رزمنده ما با دشمن صهیونیست و سربازان استکبار جهانی در حال جنگ هستند.
امام جمعه مشهد با بیان اینکه نسل جوان امروز ما از نزدیک، امام(ره)، رهنمودهای ایشان، انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را ندیده و پس از آن دوران موارد را به روایت صدا و تصویر پیگیری کرده است، اظهار کرد: امروز برای نسلی که آن زمان را ندیده است این مسئله مطرح است که فلسطین یک کشور دیگر است و فلسطینیان یک مردم و ملت دیگرند و ما در یک کشور دیگر هستیم؛ بنابراین چرا باید مسئله ای به نام فلسطین را در مسائل کشوری و ملی خود مطرح کنیم و مسئله ای به نام قدس چرا باید راهبرد و خط مشی سیاسی ما باشد و چرا باید جریان سیاست ما در عرصه بین الملل با مسئله قدس گره خورده باشد؟
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی تأکید کرد: در پاسخ به این سؤال باید گفت که ما مسلمان هستیم و پیغمبر(ص) قرآن و اسلام را قبول داریم. آن روزی که پیامبر(ص) به رسالت مبعوث شدند، در سرزمینی مبعوث شدند که در آنجا نظام عشیره ای و قبیله ای حاکم بود.
با هر مسلمان در هرگوشه دنیا مناسبات داریم
آیت الله علم الهدی افزود: در چنین جامعه ای، پیامبر گرامی اسلام(ص) همه محدودیت های نظام عشیره ای را به هم زدند و مناسبت های وابستگی خونی را بین افراد و عشایر از بین بردند و مناسبت های اجتماعی و دینی به نام امت اسلام و مسلمان به وجود آمد.
عضو شورای عالی حوزه علمیه خراسان تأکید کرد: ما نیز مسلمان، شیعه اهل بیت(ع) و وابسته به پیامبر(ص) هستیم و براثر این وابستگی یک مناسبت اجتماعی و دینی بین ماست که با هر مسلمانی در هر گوشه دنیا مناسبت داریم اما با یک کافر در دورن جامعه و کشور خودمان هیچ مناسبتی نداریم.
خطیب جمعه مشهد ادامه داد: مناسبت های ما خونی، جغرافیایی و مرزی نیست، بلکه مناسبت های ما دینی و اجتماعی است و با این مناسبت های اسلامی است که زنده هستیم و شما جوانان دهه هفتادی و هشتادی نیز که امام(ره)، دفاع مقدس و حرمت انقلابیون را ندیدید، بدانید که آن چیزی که امروز ما را به همه دنیا متصل می کند مناسبت های دینی و اسلامی است.
غربی ها، به دنبال برچیدن بساط مسلمانان
وی با بیان اینکه فلسطین و قدس مربوط به اسلام است و به یک جمعیت یا منطقه جغرافیایی محدود نمی شود، یادآور شد: پس از دو جنگ جهانی که غربی ها بر دنیا مسلط شدند، آن ها حساب کردند که باید اسلام و مسلمانان را براندازی کنند؛ از این رو هفتاد سال پیش نقشه ریختند و با ایجاد حکومت نامشروع اسرائیل در فلسطین یک خاکریز در این منطقه ایجاد کردند تا بتوانند با جلو آمدن این خاکریز بساط مسلمانان را در دنیا جمع کنند.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با تأکید بر اینکه تنها جریانی که می تواند برای کدخدایی غربی ها در دنیا مانع ایجاد کند، جریان اسلام است، گفت: امروز خط مقدم جبهه مقابله با استکبار در جنگ با پیامبر(ص)، فلسطین است که هفتاد سال این مردم، مرد و مردانه ایستاده اند و ما هم باید بایستیم؛ زیرا دشمنان می خواهند سفره پیامبر(ص) را جمع کنند. وی گفت: ببینید که ما در سرنگونی اسرائیل تا کجا پیش رفتیم و اسرائیلی که تا دل بیروت پیش رفته بود امروز در درون شهرهای خودش امنیت و آرامش ندارد.
آیتالله علم الهدی گفت: در سال 1993 برحسب قرارداد اسلو که بین سازمان فتح، اسرائیل و آمریکا به امضا رسید قرار شد فلسطینیان کرانه باختری حکومت محلی در حد جریان پلیسی زیرنظر اسرائیل تشکیل دهند و یاسر عرفات گفت که ما از جنگ نتیجه نگرفتیم و باید وارد سازش و حرکت سیاسی شویم. این سازش سبب شد جریان خودگردان فلسطین مأمور حمایت از اسرائیل و جاده صاف کن برای شهرک سازی، نابودی مسجد الاقصی و دستگیر کردن رزمندگان شود.
وی افزود: امروز خوشبختانه حرکت انقلابی فلسطین که در نوار غزه محدود شده بود، به فلسطینیان کرانه باختری رسیده است و گروهی از رزمندگان از دل سازمان فتح به نام عصائب مسجد الاقصی ایجاد شد که حکومت خودگردان را قبول ندارد و قرارداد اسلو را لگدمال کرده است و اکنون در حال جنگ با اسرائیل است.
امام جمعه مشهد گفت: همچنین فلسطینیانی که زندگی خوبی هم داشتند امروز قیام کردند و مسئله فلسطین دیگر محصور به نوار غزه نیست بلکه 13میلیون فلسطینی اسرائیل را محاصره کرده اند و محور مقاومت در ایران، لبنان، عراق و دیگر کشورها هم پشتیبان آن ها هستند.
كد خبر:
43376
|
تاریخ درج خبر:
1401/02/10
|
کد خبرنگار:
3884
|
نام خبرنگار:
حميد محمديان