منابع کهن حدیث شیعه گونه شناسی واعتبارسنجی بررسی می شود

منابع کهن حدیث شیعه گونه شناسی واعتبارسنجی بررسی می شود
پنجاه ونهمین نشست حدیث پژوهی با موضوع « منابع کهن حدیث شیعه گونه شناسی واعتبارسنجی» به همت گروه رجال و حدیث معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری حوزه علمیه خراسان در ادامه سلسله نشست های حدیث پژوهی، پنجاه ونهمین نشست به همت گروه رجال و حدیث معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان و به صورت غیر حضوری از طریق سامانه(LMS) و برای عموم پژوهشگران به صورت رایگان برگزار می شود.

بر اساس این گزارش در پنجاه ونهمین نشست حدیث پژوهی، طلاب پژوهشگر به صورت مجازی از محضر سیدمحمد جواد سیدشبیری استاد حوزه در موضوع «منابع کهن حدیث شیعه» بهره می برند.

علاقه مندان به این منظور می توانند پس از ثبت نام و ورود به پنل شخصی خود در سامانه LMS حوزه علمیه خراسان، نسبت به ثبت نام در این نشست ها اقدام نمایند.

همچنین لینک مستقیم وبینار این جلسه جهت استفاده عموم طلاب و دانش پژوهان به آدرس https://rejal.lms2.hozehkh.com/ws/ccm0sz02r7c می باشد .

قابل ذکر است از بهترین نوشتاری که در قالب یک مقاله علمی به تقریر یا نقد این نشست بپردازد، تقدیر می شود و جوائز نفیس اعطاء خواهد شد.

همچنین این گروه از مقالات علمی پژوهشی همه پژوهشگران علاقه مند، اعم از طلاب حوزه علمیه خراسان و سایر طلاب حوزه های علمیه و دانشجویان علوم دینی ، جهت چاپ در دوفصلنامه مطالعات اعتبار سنجی حدیث حمایت می کند و پژوهشگران می توانند آثار خود را در سامانه این مجله به آدرس vsh.journals.hozehkh.com ارسال فرمایند و از امتیازات و مزایای آن بهره مند شوند.


كد خبر: 44038  |  تاریخ درج خبر: 1401/03/23  |  کد خبرنگار: 231446  |  نام خبرنگار: مرضيه وحدت
ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید.
 
نام:
اطلاعات تماس: (تلفن همراه یا ایمیل)
متن:
کد امنیتی:     
footer slimi
بالا