تقدیر حوزه علمیه خراسان از حضور حماسی مردم در راهپیمایی 13 آبان ماه

تقدیر حوزه علمیه خراسان از حضور حماسی مردم در راهپیمایی 13 آبان ماه
حوزه علمیه خراسان با صدور اطلاعیه ای از حضور پرشور مردم و خلق حماسه با شکوه در یوم الله 13 آبان ماه تقدیر کرد.

حوزه علمیه خراسان با صدور اطلاعیه ای از حضور پرشور مردم و خلق حماسه باشکوه در یوم الله 13 آبان ماه تقدیر کرد. متن این اطلاعیه بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
۱۳ آبان امسال، رنگ و بوی دیگری به خود گرفت؛ شکوه و عظمت حضور از قاموس واژه ها فراتر رفت و جمعیت میلیونی مردم، از هر نژاد، زبان و فرهنگی، از قاب تصویر رسانه های داخلی و خارجی بیرون زد‌. آفرین به شما که در برابر لاله های مظلوم پرپر شده در شاهچراغ غریب، خون تان خروشید و در میدان حضور نماد حماسه آفرین آلاله های ملت سرافراز ایران شدید.

ملت غیور، بصیر و استکبار ستیز ایران اسلامی در راهپیمایی یوم الله 13 آبان ماه، از شرق تا غرب ایران اسلامی با حضور پرشور خود، حماسه شکوه وحدت را رقم زدند و جنایات تروریستی عوامل مزدور و دست نشانده غرب در شهادت و مجروح ساختن مدافعان امنیت، مردم مظلوم و طلاب و روحانیان در حوادث و اغتشاشات اخیر و به ویژه حادثه تروریستی حرم حضرت احمد بن موسی(علیه السلام) را محکوم کردند.
ایران اسلامی در سالروز مبارزه با استکبار جهانی، سراسر همه موج شور و شعور، وحدت و غریو فریادهای رسا و کوبندۀ «مرگ بر آمریکا» بود، که در کران تا کران کشور عزیزمان طنین انداز شد.
خیزش عظیم و خروش مردم عزیز و عزادار ایران اسلامی، نماد تجدید میثاق دوباره با امامین انقلاب اسلامی و شهدای گلگون کفن بوده و مردم آزادی خواه، ضمن انزجار از آمریکای جنایتکار، برگ زرین دیگری در صحف اقتدار ملی ملت بصیر را در برابر پنجه خونین استکبار به ثبت و ضبط رساندند.
حوزه علمیه خراسان در همین راستا، از آحاد مردم به ویژه طلاب و روحانیت معزز، فضلا، علمای اعلام و ملت انقلابی، وفادار، شهیدپرور و ولایتمدار ایران اسلامی که در تاریخ انقلاب، بار دیگر با حضور از سر بصیرت خود، امید دشمنان نظام را نسبت به هرگونه تهدید، با شور و شعور، زمان شناسی، همدلی و هوشمندی ناامید کردند تقدیر می کند و ایمان دارد که جهاد بی منتهای جهادگران و خالقان این حماسه جوشان وحدت و عزت، به خصوص حضور پررنگ و اثرگذار طلاب، دانش آموزان و دانشجویان در خط مقدم راهپیمایی سیزدهم آبان ماه در تاریخ انقلاب به یادگار خواهد ماند.
مدیریت رسانه و ارتباطات

 


كد خبر: 46164  |  تاریخ درج خبر: 1401/08/14  |  کد خبرنگار: 207368  |  نام خبرنگار: امير خاكراه
ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید.
 
نام:
اطلاعات تماس: (تلفن همراه یا ایمیل)
متن:
کد امنیتی:     
footer slimi
بالا