اگر قدس دست مسلمانان باشد همه ملت‌ها در آن آزاد خواهند بود

اگر قدس دست مسلمانان باشد همه ملت‌ها در آن آزاد خواهند بود
یک پژوهشگر گفت: اگر قدس در دست مسلمانان ها باشد همه ملت ها در آن آزاد هستند و قدس از آن مسلمانان است چرا که مسلمانان دید گسترده ای دارند و سال ها در قدس بوده اند.

به گزارش خبرگزاری حوزه علمیه خراسان، مصطفی اربابی در نهمین ویژه برنامه بنیان مرصوص که شامگاه شنبه (۱۹ فروردین) در محل حسینیه هنر برگزار شد، بیان کرد: خداوند به وسیله پیامبران در روی زمین‌ نشانه هایی برای هدایت خلق فرستاد، علایمی که بندگان خدا را به سوی خدا هدایت می کند؛ از جمله خانه کعبه که به ابراهیم(ع) فرمان داد آن را بسازد و این خانه برای خداست و به خانه خدا معروف است چرا که در آن جز یاد و ذکر خدا هیچ چیز دیگری مطرح نمی شود.

این پژوهشگر گفت: خدا به ابراهیم(ع) و فرزندانش و کسانی که در پی او ادیان ایراهیمی را آوردند بیت المقدس و مسجدالاقصی را عطا کرد و این حرم به پیامبر ارث رسید؛ بنابراین حدود ۱۶ یا ۱۸ ماه به سوی قدس نماز می خواند تا اینکه خدا دوباره فرمان داد که رو به سوی کعبه نماز بخواند.

وی افزود: قدس برای پیامبر اهمیت زیادی داشت چرا که خدا او را از قدس به سوی آسمانها عروج داد و چیزی که می خواست را به او نشان داد و به این دلیل پیامبر فرمود: نماز در مسجدالحرام ۱۰۰ برابر نماز در مساجد دیگر و نماز در مسجد النبی هزار نماز در مساجد دیگر و نماز در مسجدالاقصی ۵۰۰ برابر مساجد روی زمین ثواب دارد.

اربابی با بیان اینکه خدا به پیامبر(ص) فرمان داد حرمت قدس را حفظ کند، افزود: مسلمانان وارث پیامبر اسلام هستند وارثانی که اماکن مقدس و شعائر دین را تعظیم می کنند و هر کس شعائر خدا را ارج نهد و تعظیم کند نشانه تقوای دل اوست و تقوا جایگزین خرابی ها و ویرانی های دل می شود و دل را آباد میکند.

وی با بیان اینکه این مساجد والاترین و ارزشمندترین مساجد روی زمین هستند و مسلمانان هر کسی توان دارد باید به زیارت این اراضی و اماکن مقدس برود، گفت: شعائر گاهی نماز، زکات و روزه است و گاهی مکانی روی زمین است که تعظیم اینها از واجبات دینی است.

این پژوهشگر با اشاره به داستان قوم یهود و حضرت موسی که در قرآن ذکر شده، افزود: اگر قدس در دست مسلمانان ها باشد همه ملت ها در آن آزاد هستند و قدس از آن مسلمانان است چرا که مسلمانان دید گسترده ای دارند؛ ما به نبوت همه پیامبران ایمان داریم و اگر قدس در دست مسلمانان نباشد برای ملت های دیگر مصیبت خواهد بود و تاریخ این واقعیت را نشان داده است.

وی افزود: قدس از فلسطین است و ۲۵۰۰ سال قبل از میلاد عده ای از فلسطینیان در آن زندگی می کردند؛ بنابراین روزی دوباره فتح خواهد شد چون سنت خدا بر این است که به هر قومی، فکری، دینی و آیینی یک فرصت می دهد تا واقعیت خود را به نمایش بگذارد.

اربابی ابراز داشت: امروز سنت خدا بر این است که ما مسلمانان را بیازماید که چه موضع گیری در این خصوص داریم و بشر همیشه در معرض آزمون و امتحان است؛ پس برای آزاد سازی فلسطین دعا کنیم که دعا در دل شب برای برگشت شوکت و عزت مسلمانان اثرگذار است.


كد خبر: 47511  |  تاریخ درج خبر: 1402/01/20  |  کد خبرنگار: 231446  |  نام خبرنگار: مرضيه وحدت
ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید.
 
نام:
اطلاعات تماس: (تلفن همراه یا ایمیل)
متن:
کد امنیتی:     
footer slimi
بالا