به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه علمیه خراسان، خانم راضیه خدیوی، طلبه سطح حوزه علمیه خراسان و مسئول تشکل فرهنگی مبین در برنامه خط سوم شبکه دوم سیما به معرفی این تشکل پرداخت و گفت: مجمع بانوان یاری دهنده نظام اسلامی با نام مخفف مبین تقریبا ۵ سال است فعالیت رسمی خود را آغاز کرده و جمعی از بانوان دغدغه مند در آن فعالند که قرار است نسبت به موضوعات مختلف بی تفاوت نباشند بلکه احساس مسئولیت و تکلیف کنند.
کارشناس ارشد هوش مصنوعی ادامه داد: بحث اصلی این تشکل آن است که گفتمان مسئولیت پذیری و تکلیف محوری را افزایش دهند و البته فعالیت پراکنده هر یک از این بانوان شاید به حدود ده سال قبل باز می گردد.
خانم خدیوی با بیان این که بنا به دغدغههایی که بیشتر در حیطه فرهنگ، عفاف و حجاب و خانواده بود افرادی که فعال در این حوزه ها بودیم و دغدغه مشترک داشتیم توانستیم یکدیگر را پیدا نموده و تشکلی تشکیل دهیم، ابراز کرد: چون دغدغه مشترک بود توانستیم، سمت و سوی خاص به مطالبات دهیم.
طلبه سطح ۳ حوزه علمیه خراسان با بیان این که ما از اقشار مختلف هستیم یعنی در میان ما هم افرادی طلبه و هم افرادی با تحصیلات دانشگاهی یا آکادمیک وجود دارند، خاطر نشان کرد: گرچه هر یک دغدغه خاص داریم اما هدفمان مشترک بوده و بر پایه یک دغدغه مندی مشترک گردهم جمع شده ایم مثلا در مسائل فرهنگی و عفاف و حجاب رویکردی که هر کدام داشتیم به طور مجزا یک جائی به هم می رسید و بر این اساس گعده شکل می گرفت.
کارشناس ارشد هوش مصنوعی با بیان این که تشکل فرهنگی مبین فعال در عرصه های فرهنگی و اجتماعی اما خودجوش و بهدور از هرگونه حمایت و بودجه سازمانی است، عنوان کرد: از افتخار ما همین است که به هیچ کجا وابسته نیستیم چون اصل و پایه کار هم در مساجد بوده و سعی می کنیم تشکلمان مسجد محور باشد.
خانم خدیوی با بیان این که مخاطبان تشکل مردان و زنان می باشند، به اهمیت نقش زنان اشاره و ابراز کرد: مهمترین نقش هر خانم نقش مادری و همسری اوست، اما بر اساس فرمایش رهبر معظم انقلاب زنان باید به امور جامعه اسلامی و جهان اسلام و مسائل دنیا احساس مسئولیت کنند و اهتمام نمایند چون وظیفه اسلامی است.
وی با بیان اینکه این جمله رهبری از محرک های جدی ما بود، خاطر نشان کرد: مشهد را به شهر تشکل ها می شناسند و تعداد زیادی تشکل در عرصه های گوناگون به فعالیت مشغولند همانطور که رهبر انقلاب در سال 79 در بیان جالبی فرمودند امر به معروف حوزه های گوناگون دارد و مهمترین آن حوزه مسئولان است، یعنی شما باید مسئولان را امر به معروف و نهی از منکر کنید و مردم باید از آنان کار خوب را بخواهند و ما سراغ این قسمت رفتیم.
طلبه سطح ۳ حوزه علمیه خراسان با بیان این که تشکل به دنبال مطالبه از مسئولان و سازمان ها در زمینه موضوعات برزمین مانده فرهنگی است، گفت: مثلا در مسئله عفاف و حجاب، علل بی حجابی و بدحجابی را فقط در افراد نمیبینیم بلکه می گوییم اگر فرد در انظار عمومی دچار ناهنجاری شده و آسیب های اجتماعی را پذیرفته به سبب آن است که دوازده سال پای کلاس های درس نشسته و موضوع را از آموزش پرورش مطالبه می کنیم که طبق قوانین و وظايفي که می بایست در عفاف و حجاب میداشتید چرا به تعمیق باورهای دینی نوجوان کمک نکردید و اینگونه از آنان مطالبه می کنیم.
خانم خدیوی با بیان اینکه در واقع می خواهیم ببینیم اقدامات سازمان ها بر اساس منشور قانون تا چه اندازه پیش رفته و در همه مطالبات نیز اصل برخورد محترمانه را رعایت می نمائیم، تصریح کرد نوع دیگر برخورد تشکل کاملا قانونمند است یعنی اگر می گوییم چند درصد پوشاک عفیفانه است، این را کاملا مستند و برپایه نص قانون دنبال می کنیم.
وی با بیان این که هر اقدامی از سوی تشکل انجام می شود پشتوانه قانونی دارد و این تشکل است که در پیوند با قانون مطالبه اش را پیگیری می کند و به نتیجه می رساند، افزود: مخاطب ما مسئولان هستند و هرگز در پیشبرد فعالیت ناامید و دلسرد نمی شویم و با عنایت خدا این تشکل توانسته با ظرفیت مردمی مطالباتی که وجود داشته را به نتیجه برساند و الگوی موفقی از فعالیت خودش به میان بیاورد و امیدواریم این مدل در سطح کشور تکثیر شود.
كد خبر:
53342
|
تاریخ درج خبر:
1403/02/22
|
کد خبرنگار:
185854
|
نام خبرنگار:
فهيمه قربانيان