شهید رئیسی در اوج اخلاق و معنویت زندگی کرد

شهید رئیسی در اوج اخلاق و معنویت زندگی کرد
مراسم بزرگداشت خادم‌الرضا علیه‌السلام و شهدای خدمت با هدف تبیین ویژگی‌ها و خصوصیات متجلی در شهدای خدمت، به همت واحد تربیتی و تبلیغی مدرسه علمیه شهید شفیعی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه علمیه خراسان، حجت‌الاسلام مقدم در مراسم بزرگداشت خادم‌الرضا علیه‌السلام و شهدای خدمت در مدرسه علمیه شهید شفیعی، ضمن ارج‌نهادن به مقام شهید جمهور، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و یاران همراه ایشان گفت: شهید رئیسی با عملکرد خود نشان داد که سیاست با دیانت برابری می‌کند و می‌شود در عین این که سیاستمدار بود، در اوج اخلاق و معنویت زندگی کرد و محبوبیت در میان مردم داشت. 

وی ضمن تبیین ویژگی‌ها و صفات شهید رئیسی عنوان کرد: یکی از نکات برجسته‌ای که در سیره آیت‌الله رئیسی وجود داشت، این بود که ایشان تهدیدها را به فرصت تبدیل می‌نمود و ما نیز باید مکتب و شاخصه‌های شهید رئیسی را چراغ راه خود قرار دهیم. 

استاد حوزه علمیه خراسان با بیان این که بهترین تحلیل از شخصیت رئیس‌جمهور شهید را، مقام معظم رهبری داشته‌اند و این به دلیل اشراف کامل ایشان به شخصیت شهید بزرگوار بوده است، ابراز کرد: ایشان تعابیری مانند عالم مجاهد، مردمی، باکفایت، فداکار، کارآمد، مصداق حرکت جهادی، مظهر شعارهای انقلاب، جامع‌الاطراف و... را در وصف رئیس‌جمهور شهید به کار برده‌اند. 

حجت‌الاسلام مقدم با بیان این که در این ضایعه نباید دچار نامیدی شویم همان‌طور که در نعمات و پیروزی‌ها نباید دچار غرور شد، گفت: دو صفت ناامیدی و غرور دو لبه پرتگاه هستند که باید مراقب آن بود.


كد خبر: 53622  |  تاریخ درج خبر: 1403/03/08  |  کد خبرنگار: 182308  |  نام خبرنگار: عليرضا وكيلي
ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید.
 
نام:
اطلاعات تماس: (تلفن همراه یا ایمیل)
متن:
کد امنیتی:     
footer slimi
بالا