تعامل راهبردی حوزه و دولت برای تحقق اهداف نظام ضروری است

تعامل راهبردی حوزه و دولت برای تحقق اهداف نظام ضروری است
مشاور رئیس جمهور در امور روحانیت با تأکید بر ضرورت تعامل راهبردی حوزه و دولت، گفت: این همکاری با هدف بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و دینی حوزه‌های علمیه برای حل مسائل کلان کشور مهم است.

به گزارش خبرگزاری حوزه علمیه خراسان، حجت‌الاسلام والمسلمین سید علی عماد در دیدار با دبیر شورای عالی و مدیر حوزه علمیه خراسان با بیان اینکه حوزه و دولت باید ارتباطی سازمان یافته و راهبردی داشته باشد، گفت: رئیس جمهور نقش مهمی در تحقق اهداف و آرمان‌های حوزه و روحانیت می‌تواند ایفا کند که این سازمان یافتگی، هدفمندی و دقت در ارتباط لازم است.

وی با اشاره به اینکه یکی از ابعاد حوزه علمیه، بعد علمی حوزه است، گفت: مناسبت‌های حوزه و روحانیت با دولت باید با توجه به کارآمدی نظام اسلامی و همدلی و همراهی برای این امر در کنار نقدهای مدنظر باشد.

مشاور رئیس جمهور در امور روحانیت ابراز کرد: باید برای شناخت بیشتر حوزه و روحانیت از ماموریت بخش‌های مختلف دولت و برعکس، از ظرفیت ارتباطی لازم حوزه علمیه استفاده شود.

وی با بیان اینکه برخی از مسائل در نظام اجرایی کشور مانند جمعیت، آسیب‌های اجتماعی و... که چند وزرات‌خانه‌ای است، می‌تواند با تبیین مسئله و ارائه داده‌ها برای همکاری پژوهشگران حوزه علمیه با دولت برنامه‌ریزی شود.

وی فعال شدن ۵ کارگروه را از کارهایی دانست که در عرصه دیپلماسی و بین‌الملل، علم و فناوری، فرهنگ، اجتماعی و اطلاع رسانی و تاسیس چند کارگروه دیگر خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین عماد با بیان اینکه اصول، قواعد، ضوابط، چارچوب و سیاست‌های مناسبات حوزه و دولت باید تدوین شود، تعریف فرآیندهای تعاملی را لازم دانست که در ادامه می‌توان برنامه عملیاتی را بین بخش‌های گوناگون تبیین کرد.

وی با اشاره به اینکه روحانیت نهاد تنظیم گر، تسهیل گر و مددکار است که بین دین، دولت(نظام سیاسی) و ملت ارتباط و موازنه را برقرار می‌کند، گفت: این تعامل باید با حفظ اقتضائات و مولفه‌های استقلالی هر دو باشد و به شاخصه‌های آن توجه شود.


كد خبر: 61434  |  تاریخ درج خبر: 1404/07/15  |  کد خبرنگار: 3884  |  نام خبرنگار: حميد محمديان
ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید.
 
نام:
اطلاعات تماس: (تلفن همراه یا ایمیل)
متن:
کد امنیتی:     
footer slimi
بالا