شاگردی در مکتب علامه میلانی مایه افتخار است

شاگردی در مکتب علامه میلانی مایه افتخار است
آیت‌الله اشرفی شاهرودی در دیدار با جمعی از دست‌اندرکاران کنگره بزرگداشت آیت‌الله‌العظمی سید محمدهادی میلانی، با مرور خاطرات دوران تحصیل خود نزد آن مرجع برجسته، شاگردی در محضر ایشان را افتخاری بزرگ دانست و بر دقت ویژه آیت‌الله میلانی نسبت به تقریرات شاگردان تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه علمیه خراسان، جمعی از دست‌اندرکاران کنگره بزرگداشت آیت‌الله‌العظمی سید محمدهادی میلانی، ضمن حضور در منزل آیت‌الله اشرفی شاهرودی و گفت‌وگوی صمیمی با این عالم حوزه علمیه خراسان، در خصوص فعالیت‌های این کنگره و شخصیت آیت‌الله میلانی، به گفت‌وگو نشستند.

آیت‌الله اشرفی شاهرودی، در این دیدار که با حضور دکتر احد فرامرز قراملکی، رئیس بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی و عضو شورای سیاست‌گذاری این کنگره و جمعی دیگر از دست‌اندرکاران کنگره برگزار شد، با اشاره به شاگردی خود نزد آیت‌الله میلانی پیش از حضور در حوزه علمیه نجف، این توفیق را مایه افتخار دانست.  

وی همچنین به بیان خاطراتی از علمای قدیم حوزه علمیه نجف و فعالیت‌های علمی آنان پرداخت و به نسخ خطی علمی و دینی اشاره کرد که در برخی کشورها پس از فروپاشی امپراطوری عثمانی باقی مانده است.

توجه ویژه آیت‌الله میلانی به تقریرات دقیق شاگردان

آیت‌الله اشرفی شاهرودی، ضمن حمایت از برگزاری این کنگره و با اشاره به خاطرات دوران شاگردی در محضر آیت‌الله میلانی، گفت: ایشان توجه ویژه‌ای به تقریرات دقیق و باکیفیت شاگردان داشتند.  

وی ادامه داد: بنده در دوران حضور در نجف، نامه‌ای از آیت‌الله میلانی دریافت کردم و پس از پاسخ، ایشان به گرمی تشویق فرمودند، بزرگان علم و معرفت چون علامه طباطبایی صاحب المیزان و آیت‌الله شیخ جواد تبریزی نیز همواره از شخصیت، درس و بیان باکیفیت آیت‌الله میلانی یاد کرده‌اند. 

ارائه گزارش فعالیت‌های کنگره و برنامه‌های پیش‌ِرو

در ادامه دکتر احد فرامرز قراملکی رئیس بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی با اشاره به دستور تولیت آستان قدس رضوی مبنی بر برگزاری کنگره بزرگداشت آیت‌الله میلانی ـ از علمای بزرگ و صاحب کرسی درس خارج فقه و اصول در حوزه علمیه مشهد ـ به مناسبت پنجاهمین سالگرد درگذشت آن عالم ربانی، گزارشی از اقدامات و فعالیت‌های صورت‌گرفته ارائه کرد.

وی نخستین اقدام را رصد کنگره‌های برگزارشده در قم و تبریز دانست و گفت: محتوای خروجی، جمع‌آوری و بررسی علمی شده است.  

قراملکی ادامه داد: اعضا و دست‌اندرکاران کنگره آیت‌الله میلانی در بیوت مراجع عظام تقلید در قم حضور یافتند و خاطرات آنان از آیت‌الله میلانی و دانسته‌هایشان پیرامون فعالیت‌ها، زندگی و دروس آن مرحوم را بیان کردند که این خاطرات گردآوری شده است.

عضو شورای سیاست‌گذاری کنگره بزرگداشت آیت‌الله میلانی در ادامه، از دعوت رسمی آیت‌الله اشرفی شاهرودی برای حضور در مراسم رونمایی ۱۰ جلد کتاب از دستاوردهای علمی این کنگره خبر داد و گفت: در کنار این رویداد، ۶ نشست علمی با محورهای سیره سیاسی، اجتماعی و علمی‌فرهنگی علامه میلانی نیز برگزار خواهد شد.


كد خبر: 62846  |  تاریخ درج خبر: 1404/09/15  |  کد خبرنگار: 185854  |  نام خبرنگار: فهيمه قربانيان
ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید.
 
نام:
اطلاعات تماس: (تلفن همراه یا ایمیل)
متن:
کد امنیتی:     
footer slimi
بالا