به گزارش خبرگزاری حوزه علمیه خراسان، حجتالاسلام و المسلمین احمد مروی، در ادامه سلسله نشستهای اخلاقی این مرکز و همزمان با سالروز ولادت باسعادت حضرت جوادالائمه(علیهالسلام) که با حضور حججاسلام و المسلمین محمدباقر فرزانه، دبیر شورای عالی و علی خیاط، مدیر حوزه علمیه خراسان برگزار شد، با اشاره به حدیث امام جواد علیهالسلام که میفرمایند: «القَصدُ إلَى اللّه ِ تعالى بالقُلوبِ أبلَغُ مِن إتعابِ الجَوارحِ بالأعمالِ»، ابراز کرد: در هر کار، شغل و جایگاهی که باشیم، باید رضای خدا را در نظر بگیریم و آن را برای حق تعالی انجام دهیم.
وی گفت: اگر اینگونه باشیم، دعوا، رنج، کینه و مسائلی که برخی وقتها در اجتماع و زندگیها شاهد آن هستیم، نه در جامعه و نه در خانه وجود نخواهد داشت. در واقع اگر رنجاندن و رنجیدن هست، به این علت است که خدا در رفتار و زندگی این افراد نیست.
تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به سیره علما در این باره که هر کاری انجام میدادند، فقط خدا را در نظر داشتند و تکبر نمی کردند، با این مثال که روشنایی، ذات خورشید است، گفت: اگر انسان کار را برای خدا انجام دهد، برکات عمل، او را به روشنی خواهد برد.
وی در ادامه خطاب به کارکنان مرکز مدیریت حوزه علمیه ابراز کرد: بدانید که اولا مراجعه کننده به این مرکز، طلاب هستند و دوم اینکه امام زمان عجل الله تعالی فرجه نسبت به سربازان خود تعصب دارند.
عضو شورای عالی حوزه علمیه خراسان افزود: طوری رفتار کنید که طلاب مراجعه کننده، ادب، سعه صدر، کارگشایی و اخلاق را از شما یاد بگیرند و کارکنان مرکز مدیریت را در هر جایگاهی که باشند، الگو قرار دهند.
وی با تاکید بر اینکه باید با حوصله و خوش برخوردی با مراجعه کنندهها رفتار کرد، گفت: اگر می توان کاری را امروز انجام داد، نباید آن را به فردا موکول کرد. حتی اگر کاری از دستتان بر نمیآید، فرد را راهنمایی کنید.
حجت الاسلام و المسلمین مروی، ابراز کرد: سیره امامان معصوم علیهم السلام این بوده که کسی را ناامید نمی کردند؛ ما نیز باید اینگونه باشیم و تا حد امکان کاری برای مراجعه کنندگان انجام دهیم.
وی تصریح کرد: کار در مجموعه منتسب به امام زمان عجل الله تعالی فرجه و سربازان ایشان توفیقی است که برکات زیادی برای دنیا و آخرت انسان دارد زیرا مورد عنایت آن حضرت خواهیم بود.
كد خبر:
64092
|
تاریخ درج خبر:
1404/10/10
|
کد خبرنگار:
3884
|
نام خبرنگار:
حميد محمديان