تأکید بر بصیرت، ولایت‌مداری و مقابله با جنگ ترکیبی

تأکید بر بصیرت، ولایت‌مداری و مقابله با جنگ ترکیبی
در ادامه سلسله اجتماعات شبانه مردمی در شهرستان قاین، صد و پنجاه و دومین شب این اجتماع با حضور پرشور مردم ولایت‌مدار برگزار شد. در این مراسم، حجت الاسلام والمسلمین ابطحی مقدم، مدیریت مدرسه علمیه جعفریه قاین، به ایراد سخنانی پیرامون وظایف فردی و اجتماعی مؤمنان در شرایط حساس کنونی و جنگ ترکیبی دشمن پرداخت.


به گزارش خبرنگار حوزه علمیه خراسان حجت الاسلام ابطحی مقدم  در ابتدای سخنان خود با حمد و ثنای الهی، نعمت ولایت امیرالمؤمنین علی (ع) و اولاد معصومین ایشان را بزرگ‌ترین سرمایه دانستند و بر تمسک به ولایت فقیه به عنوان سکاندار کشتی انقلاب در دوران غیبت تأکید کردند. ایشان همچنین با طنزی عبرت‌آموز، حماقت دشمنان را نیز نعمتی الهی برشمردند که سبب افشای نقشه‌های آنان می‌شود.

اهمیت میدان؛ اولویت بر برخی مستحبات

وی با اشاره به بیانات مراجع عظام تقلید، بر ضرورت حضور حداکثری در میدان مقابله با دشمن تأکید کرد و گفت: «حفظ میدان امروز از اهمیت بالایی برخوردار است. اگر امروز حضور مردم در صحنه نبود، دشمن جنگ را به خیابان‌های ایران کشانده بود. حضور شما در این اجتماعات شبانه و راهپیمایی‌ها، خود نوعی جهاد در میدان جنگ ترکیبی است.»

جنگ ترکیبی و لزوم قصاص

این استاد حوزه با تبیین ابعاد مختلف جنگ ترکیبی، به سه جهت اصلی آن اشاره کرد:

۱. جهت سیاسی و اعتقادی: ایشان با اشاره به شعار «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل»، این شعارها را نه یک احساس، که یک اعتقاد ریشه‌دار برخاسته از جنایت‌های آشکار این رژیم‌ها دانست و گفت: « ما باآمریکا و اسرائیل امروز هم پدرکشی و هم برادرکشی وهم فرزند کسی داریم ولذابا اعتقاد می‌گوییم که این غده سرطانی باید ریشه‌کن شود.»

۲. جهت اقتصادی و معیشتی: ایشان با انتقاد از تعلل در برخورد با مفسدان اقتصادی، از مسئولان قضایی خواست تا با قاطعیت و بدون توجه به فشارهای بین‌المللی، با مفسدان اقتصادی برخورد کرده و احکام الهی نظیر قصاص و اعدام را اجرا کنند.

۳. جهت فرهنگی و عفاف: حجت الاسلام ابطحی مقدم با اشاره به فلسفه حجاب و حدیث نبوی «المرأة ریحانة» (زن همچون گل است)، از خانواده‌ها خواست با الگوگیری از سرنوشت شوم بی‌حجابی در غرب، از کیان خانواده محافظت کنند و نسبت به شبهات فضای مجازی هوشیار باشند.

بیعت با رهبری و هشدار درباره فتنه‌ها

وی با تأکید بر خط قرمز بودن شروط رهبر معظم انقلاب، گفت: «دشمن به دنبال تضعیف جایگاه ولایت فقیه است. همان‌گونه که در گذشته با تغییر تعبیر "امام" به "آقا" سعی در کمرنگ کردن جایگاه رهبری داشتند، امروز نیز با بی‌احترامی و نسبت‌های ناروا به دنبال ایجاد فاصله بین مردم و فرماندهی کل قوا هستند.»

ایشان همچنین نسبت به فتنه‌آفرینی توسط برخی سلبریتی‌ها در آینده نزدیک هشدار داد و از مردم خواست با بصیرت، نه افراطی و نه تفریطی، بلکه مطیع محض فرماندهی کل قوا باشند و از هرگونه دوقطبی‌سازی پرهیز کنند.

محکومیت جنایت‌های رژیم صهیونیستی و حمایت از جبهه مقاومت

ایشان با اشاره به شهادت ۱۶۸ دانش‌آموز در جنایت‌های اخیر رژیم صهیونیستی، از مجامع بین‌المللی حقوق بشری که سکوت کرده‌اند، انتقاد شدیدی کرد و گفت: «آنانی که یک روز برای یک ایرانی که بر اثر بیماری جان داد دم از حقوق بشر می‌زدند، امروز در برابر کشتار جمعی کودکان و حملات به بیمارستان‌ها سکوت کرده‌اند. راهبرد ما همیشه مقابله با ظلم است و تاکتیک‌های نظامی ما با فرماندهی کل قوا تغییر می‌کند.»

دعا برای رهایی از شبهات

در پایان، حجت الاسلام ابطحی مقدم با دعا برای ظهور امام زمان (عج) و رهایی جوانان از منجلاب فضای مجازی، از همه حضار خواست تا با تجدید بیعت با ولی‌فقیه، نشان دهند که در برابر فتنه‌های دشمنان، «نه مارق» و «نه ناکس» بلکه «متمسک به ولایت» هستند.

این مراسم که در صد و پنجاه و دومین شب اجتماع عزاداران برگزار شد، با شعارهای «لبیک یا خامنه‌ای» و «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» به پایان رسید.


كد خبر: 65761  |  تاریخ درج خبر: 1405/05/13  |  کد خبرنگار: 191405  |  نام خبرنگار: مجتبي نارويي
ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید.
 
نام:
اطلاعات تماس: (تلفن همراه یا ایمیل)
متن:
کد امنیتی:     
footer slimi
بالا