حوزه یکی دیگر از استعدادهای برجسته خود را تقدیم مکتب کرد

حوزه یکی دیگر از استعدادهای برجسته خود را تقدیم مکتب کرد
حوزه علمیه خراسان یکی دیگر از استعدادهای برجسته و اثرگذار خود را در راه دفاع از مکتب و تعالیم خاندان عصمت و طهارت و خدمت به مردم به ویژه مستمندان و مستضعفان تقدیم حضرت بقیه الله(عج) کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه علمیه خراسان آیت الله سید مصباح عاملی در پیامی ضمن محکومیت حادثه هتک حرمت در حرم مطهر رضوی، شهادت حجت الاسلام و المسلمین دارایی را تسلیت گفت و از مسئولان ذیربط خواستار پیگیری و مجازات عاملان شد. متن پیام به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

وَلا تَحسَبَنَّ الَّذينَ قُتِلوا في سَبيلِ اللَّهِ أَمواتًا ۚ بَل أَحياءٌ عِندَ رَبِّهِم يُرزَقونَ
حجت الاسلام و المسلمین محمدصادق دارایی، یکی دیگر از سه روحانی مجاهد و مردمی مضروب در حادثه هتک حرمت باریگاه مطهر حضرت علی بن موسی الرضا (علیه السلام) توسط سلفی تکفیری، به ملکوت اعلا پیوست و جام شربت شهادت را نوشید و همانند همرزم جهادی اش، حجت الاسلام و المسلمین محمد اصلانی به مقام رفیع شهادت رسید.
حوزه علمیه خراسان یکی دیگر از استعدادهای برجسته و اثرگذار خود را در راه دفاع از مکتب و تعالیم خاندان عصمت و طهارت و خدمت به مردم به ویژه مستمندان و مستضعفان تقدیم حضرت بقیه الله(عج) کرد که در افطار پنجمین روز ماه مبارک رمضان میهمان مولا و مقتدای خویش حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام شد.

اینجانب این عروج ملکوتی و عاشقانه روحانی مجاهد، مخلص، مردمی و انقلابی و فرزند برومند حوزه علمیه خراسان را به محضر مقدس حضرت ولی عصر (ارواحنا فداه) مقام معظم رهبری مدظله العالی و حوزه علمیه خراسان، ارادتمندان و خانواده آن شهید سعید، تبریک و تسلیت عرض کرده و ضمن آرزوی علو درجات این شهید والامقام، برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل دارم.
در خاتمه ضمن محکومیت این هتک حرمت در حرم امام مهربانی، از مسئولان ذیربط در این امر ، خواستار پیگیری، شناسایی و مجازات عاملان است. 


كد خبر: 43011  |  تاریخ درج خبر: 1401/01/18  |  کد خبرنگار: 3884  |  نام خبرنگار: حميد محمديان
ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید.
 
نام:
اطلاعات تماس: (تلفن همراه یا ایمیل)
متن:
کد امنیتی:     
footer slimi
بالا